Jak działa przycisk ?

Po prostu kliknij przycisk extra, gdy zobaczysz coś ciekawego, co chciałbyś zapamiętać na swoim profilu lub polecić innym użytkownikom. W ten sposób kompletujesz i zyskujesz:

  • ulubione zdjęcia, projekty oraz nowych znajomych
  • wartościowe informacje
  • polecasz innym użytkownikom treści warte uwagi